SEO Marketing

Gegarandeerd op de eerste pagina van Google

Wat is SEO marketing?

SEO Marketing (ook wel SEO Optimalisatie, Zoekmachine Optimalisatie of Google Marketing genoemd), is een vorm van online marketing dat ervoor zorgt dat jouw website organisch (zonder advertenties) hoger in Google komt. Je kan namelijk nog zo’n mooie website hebben, maar als niemand deze kan vinden heb je er natuurlijk geen reet aan.

SEO Marketing is een lange termijn strategie. Het heeft namelijk tijd nodig voordat de resultaten van je inspanningen zichtbaar zijn. Maar met de juiste kennis en een gezonde dosis strijdkracht behalen wij sterke topposities voor jouw website. Sterker nog, wij garanderen jou posities op de eerste pagina van Google!

Er komt veel kijken bij SEO. Zowel de technische kant van je website, het schrijven van specialistische SEO teksten en de inzet van linkbuilding spelen een belangrijke rol. Wil jij SEO uitbesteden en zoek jij een SEO specialist die ervoor strijdt om jouw website beter vindbaar op Google te krijgen? Dan zetten wij graag onze strijdkracht in om je online vindbaarheid te vergroten.

Inhoudsopgave

Hoger in Google komen? Zo pakken wij het aan:

1. Technische voorbereiding

Wij verbeteren jouw website op technische aspecten voor Google. Laadtijd, logische structuur en de veiligheid hebben grote invloed op de ranking in de zoekmachine.

2. Zoekwoorden onderzoek

Welke zoektermen typt jouw klant in? En met welke zoekintentie gebeurt dat? Wij onderzoeken dit grondig en selecteren de beste zoekwoorden om mee te werken.

3. SEO teksten

SEO teksten schrijven is een onmisbare voorwaarde voor een goede organische vindbaarheid. Wij schrijven krachtige webpagina's op basis van relevante zoekwoorden.

4. Linkbuilding

Met de inzet van linkbuilding vergroten wij de autoriteit van je website binnen Google. Hoe? Door andere relevante websites door te laten linken naar jouw website.

De voordelen van SEO Marketing

Langdurig effect

SEO is een duurzame vorm van marketing en levert je een consistente stroom aan websitebezoekers op. De geoptimaliseerde pagina's die hoog in de zoekmachine scoren, blijven nieuwe bezoekers opleveren. Dit kan voordeel opleveren voor maanden of zelfs jaren.

Geen advertentiebudget nodig

Doordat je hoog in de zoekmachine staat zonder hiervoor te betalen aan Google, bespaar je veel geld voor een plek op een toppositie. Hierdoor zijn de resultaten niet afhankelijk van je advertentiebudget en heb je dus eigenlijk gratis websitebezoekers.

Zorgt voor vertrouwen

Bovenaan staan in de zoekresultaten zorgt voor vertrouwen bij de zoeker. Jij staat boven je concurrenten, dus jij zal het wel beter weten. Dit zie je terug in de conversiepercentages van de pagina’s die bovenin de zoekresultaten staan.

Relevante bezoekers

Relevante websitebezoekers binnenhalen is misschien wel het grootste voordeel van SEO. Relevantie zorgt voor conversies. Jij hebt volgens Google het beste antwoord op de vraag. De kans is dus groot dat de bezoeker bij jou gaat vinden wat die zoekt.

Waarom SEO Marketing uitbesteden?

SEO heeft, zoals hierboven al vermeld, een flink aantal voordelen voor het online succes van jouw bedrijf. Echter is SEO enorm tijdrovend, moet je scherp blijven op je concurrentie en vereist SEO ontzettend veel specialistische kennis. Ga daarom zelf niet zitten prutsen met SEO, maar laat dit over aan een SEO Specialist.

Wil je je SEO uitbesteden aan een specialistisch SEO Marketing Bureau. Een bureau dat zelfs durft te garanderen dat jij op de eerste pagina van Google vindbaar wordt op relevante zoekwoorden? En dat doet voor transparante vooraf duidelijk gecommuniceerde prijzen? Dan gaan wij graag de strijd voor je aan. Merkstrijders biedt namelijk deze garantie en werkt met transparante SEO Strijdpakketten, zodat je precies weet waar je aan toe bent!

SEO bureau in Flevoland en omgeving

Merkstrijders strijdt als SEO bureau voor klanten door heel Nederland. Maar vanwege de vestigingslocatie in Emmeloord (Flevoland) zijn wij met Zoekmachine Optimalisatie voornamelijk actief in de regio’s Almere, Emmeloord, Heerenveen, Kampen, Lelystad en Zwolle.

SEO Strijdpakketten

Met welk pakket ga jij de strijd aan?

Startende SEO strijder

500 Per maand
 • Standaard inbegrepen:
 • Opstart & intake
 • Zoekwoordenonderzoek
 • 6 SEO teksten
 • Basis linkbuildingstrategie
  (voor zoekwoorden met lage concurrentie)
 • Google Analytics
 • Google My Business
 • Google Search Console
 • Technische SEO
 • Maandelijkse rapportage

Gevorderde SEO strijder

2.000 Per maand
 • Standaard inbegrepen:
 • Opstart & intake
 • Zoekwoordenonderzoek
 • 18 SEO teksten
 • Gevorderde linkbuildingstrategie
  (voor zoekwoorden met gemiddelde concurrentie)
 • Google Analytics
 • Google My Business
 • Google Search Console
 • Technische SEO
 • Maandelijkse rapportage
Meest gekozen

Ultieme SEO strijder

5.000 Per maand
 • Standaard inbegrepen:
 • Opstart & intake
 • Zoekwoordenonderzoek
 • 36 SEO teksten
 • Ultieme linkbuildingstrategie
  (voor zoekwoorden met hoge concurrentie)
 • Google Analytics
 • Google My Business
 • Google Search Console
 • Technische SEO
 • Maandelijkse rapportage

Liever een strijdpakket op maat?

Heb je wensen die niet helemaal passen in één van deze pakketten? Geen probleem! Dan bespreken we samen je wensen en de mogelijkheden.

Waarom SEO pakketten?

Bij Merkstrijders zijn wij er voor ondernemers die met ons verder willen strijden voor hun succes. Wij geloven er namelijk in dat succes een proces is dat continu blijft vragen om aandacht, verbeteringen en aanpassingen.

Daarom werken wij met SEO pakketten in abonnementsvorm. De SEO pakketten hebben een minimale looptijd van 6 maanden. SEO heeft namelijk een lange tijd nodig voordat de inspanningen meetbaar en zichtbaar zijn.

Bovendien is ook het voordeel dat wij continu aanpassingen en verbeteringen kunnen uitvoeren, jij geen onverwachte kosten krijgt en vooraf geen grote investering hoeft te doen.

Heb je wensen die niet helemaal passen in één van de SEO pakketten? Geen probleem! Dan maken we samen voor jou een pakket op maat.

Betaal je liever alles in één keer zonder abonnement? Dan is dat uiteraard geen probleem!

Exclusief btw. De pakketten worden voornamelijk aan bedrijven en zelfstandigen verkocht. De prijzen van de abonnementen worden daarom exclusief btw weergegeven

De minimale looptijd van een SEO pakket is 6 maanden. Dit komt omdat SEO een lange termijn strategie is en de bijhorende linkbuildingstrategie verspreid wordt uitgezet over deze maanden.

Dan stopt deze automatisch en bespreken we de mogelijke vervolgstappen.

Ja, het is mogelijk om vooraf alles in één keer te betalen.

Alles voor succesvolle SEO marketing

Betere vindbaarheid

Met behulp van een aantal SEO technieken zorgen wij ervoor dat je beter vindbaar wordt.

Hogere conversieratio

SEO verhoogt de conversieratio omdat mensen al actief op zoek zijn naar jou product/dienst.

Kwaliteit en kwantiteit

SEO zorgt ervoor dat de kwaliteit en kwantiteit van websitebezoekers wordt verhoogd.

Maandelijkse rapportage

Wij leveren iedere maand een rapportage om je op de hoogte te houden van de resultaten.

Landingspagina's

Om hoog te ranken op meerdere zoektermen maken we specifieke landingspagina’s.

Zoekterm onderzoek

We doen grondig onderzoek naar relevante zoektermen en koppelen dit aan de content van je website.

SEO uitbesteden? Start vandaag om je website hoger in google te krijgen!

Met je website hoger in de zoekresultaten van Google komen is, net als de inzet van Social Media Adverteren & Email Marketing, een belangrijke stap binnen je online marketing strategie.
 
Dus wil je zoekmachine optimalisatie uitbesteden en vandaag nog starten met een betere vindbaarheid op Google? Neem dan vrijblijvend contact met ons op en dan zetten wij graag onze strijdkracht in om jouw website bovenaan in de zoekresultaten van Google te krijgen!

Contact

Emmeloord

Botterstraat 11
8301 BP Emmeloord

ma t/m vr 09:00 – 17:00