Email Marketing

De ongekende krachtpatser

Wat is Email Marketing?

Email Marketing is een vorm van online marketing waarbij je (potentiële) klanten direct benadert door middel van een e-mail. Het doel hiervan is om klanten te werven, te kennen en te overtuigen.

Natuurlijk stuur je niet altijd alleen maar commerciële e-mails, daar maak je de ontvangers namelijk niet blij mee. Daarom is een goede email marketing strategie niet alleen maar gericht op keiharde verkoop. Deel bijvoorbeeld ook eens waardevolle informatie, opvolgberichten, eigen successen, een kijkje achter de schermen en nog veel meer!

E-mail is een krachtig en effectief online marketingmiddel en hierin investeren is daarom zeker de moeite waard. Zet jij email marketing op de juiste manier in? Dan bouw en onderhoud je een waardevolle relatie met je (potentiële) klanten. Daarmee verhoog je tegelijkertijd ook je omzet. En zeg nu zelf: wat is er mooier dan meer omzet halen uit je huidige, tevreden klantenbestand?

Inhoudsopgave

Email Marketing inzetten? Zo pakken wij het aan:

1. Juiste software kiezen

Er zijn ontzettend veel verschillende email marketing software. Samen met jou bepalen we de beste optie en koppellen deze aan je website, webshop of social media.

2. Maillijsten aanmaken

We maken verschillende maillijsten aan om alle contacten op te delen in specifieke groepen. Zo kunnen we de meest relevante e-mails sturen naar de juiste personen.

3. Templates ontwerpen

De opmaak van de e-mails moeten passen bij jouw merk en direct herkenbaar zijn voor jouw lezer. We ontwerpen krachtige e-mail templates die naadloos aansluiten op je huisstijl.

4. Inhoud bepalen

Samen met jou bepalen we de inhoud van de e-mails. Jij kent jouw bedrijf namelijk het beste en wij vertalen deze boodschap op de meest effectieve manier naar jouw lezers.

5. E-mails automatiseren

Om de juiste boodschap naar de juiste lezer op het juiste moment te sturen, automatiseren we je e-mails. Zo haal jij het maximale uit je doelgroep.

6. Meten & verbeteren

We houden bij hoe vaak de mails worden geopend, gelezen en of er wordt doorgeklikt. Zo kunnen we de e-mails verder optimaliseren voor maximaal rendement.

De voordelen van Email Marketing

Super relevante doelgroep

Je communiceert enkel met mensen die graag meer informatie willen van jouw onderneming. Deze groep mensen is dus al geïnteresseerd en zullen daardoor sneller geneigd zijn om jouw product of dienst af te nemen.

Relatief goedkoop

Email is verre weg het goedkoopste marketing kanaal waar conversies uit komen. Je betaalt niet per klik zoals dat bij advertenties wel het geval is. Enkel een klein maandbedrag (of soms zelfs gratis) voor de software die je gebruikt.

Jouw eigen database

Een belangrijk voordeel van Email Marketing is dat jij zelf eigenaar bent van alle data van jouw contacten. Deze contacten kun je altijd mailen, hoe vaak je maar wilt. Niemand kan beslag nemen op jouw database en er is geen platform waar je vanaf gestuurd kan worden.

Geautomatiseerd op te schalen

Email Marketing is perfect op te schalen zonder dat je daar extra tijd aan kwijt bent. Via automatische funnels hoef je maar 1 keer een goed proces in te richten. Persoon A met interesse in dienst X, krijgt een hele andere mail dan persoon B met interesse in dienst Y.

Email Marketing Strijdpakketten

Met welk pakket ga jij de strijd aan?

Startende email strijder

300 Per maand
 • Standaard inbegrepen:
 • Opstart & intake
 • Technische implementatie
 • 1 e-mail per maand
 • 1 template
 • 1 maillijst
 • Maandelijks overleg
 • Maandelijkse rapportage

Gevorderde email strijder

750 Per maand
 • Standaard inbegrepen:
 • Opstart & intake
 • Technische implementatie
 • 3 e-mails per maand
 • 3 templates
 • 3 maillijsten
 • Geautomatiseerde e-mails
 • Maandelijks overleg
 • Maandelijkse rapportage
Meest gekozen

Ultieme email strijder

1.500 Per maand
 • Standaard inbegrepen:
 • Opstart & intake
 • Technische implementatie
 • 6 e-mails per maand
 • 6 templates
 • 6 maillijsten
 • Geautomatiseerde e-mails
 • Wekelijks overleg
 • Wekelijkse rapportage

Liever een strijdpakket op maat?

Heb je wensen die niet helemaal passen in één van deze pakketten? Geen probleem! Dan bespreken we samen je wensen en de mogelijkheden.

Waarom Email Marketing pakketten?

Bij Merkstrijders zijn wij er voor ondernemers die met ons verder willen strijden voor hun succes. Wij geloven er namelijk in dat succes een proces is dat continu blijft vragen om aandacht, verbeteringen en aanpassingen.

Daarom werken we met Email Marketing pakketten in abonnementsvorm. De Email Marketing pakketten hebben een minimale looptijd van 3 maanden. Email marketing kost namelijk veel tijd om in te richten en de resultaten zijn over een langere tijd pas goed zichtbaar.

Bovendien is ook het voordeel dat we continu aanpassingen en verbeteringen kan uitvoeren, jij geen onverwachte kosten krijgt en vooraf geen grote investering hoeft te doen.

Heb je wensen die niet helemaal passen in één van de Email Marketing Pakketten? Geen probleem! Dan maken we samen voor jou een pakket op maat.

Betaal je liever alles in één keer zonder abonnement? Dan is dat uiteraard geen probleem!

Exclusief btw. De pakketten worden voornamelijk aan bedrijven en zelfstandigen verkocht. De prijzen van de abonnementen worden daarom exclusief btw weergegeven

De minimale looptijd van een email marketing pakket is 3 maanden.

Na 3 maanden is je pakket maandelijks opzegbaar met een minimale opzegtermijn van 1 maand.

Nee. De prijzen zijn exclusief email marketing software. Vaak kost deze software een klein maandbedrag (soms zelfs gratis). Wij zullen nooit zelf betaalde software voor je aanschaffen zonder het van te voren te overleggen.

Ja, het is mogelijk om vooraf alles in één keer te betalen.

Vormen van Email Marketing

Nieuwsbrief

Met de reguliere traditionele nieuwsbrief houd je je klanten of bezoekers op de hoogte van je onderneming.

Welkomstmail

De welkomstmail stuur je zodra iemand zich ergens voor aanmeld. Je bevestigt de aanmelding en stelt jezelf voor.

Actiemail

Actiemails worden gebruikt om de lezer aan te zetten tot actie of aankoop. Dit kan een product, enquête of wat anders zijn.

Servicemail

Een servicemail stuur je n.a.v. een actie van de lezer (zoals een orderbevestiging). Deze mails zijn informatief.

Reviewmail

Door een reviewmail te sturen vraag je de lezer om een beoordeling over jouw product, dienst of onderneming.

Winback mail

Dé manier om contacten die (bijna) nooit je mails meer openen, weer opnieuw aan je te binden.

Email Marketing uitbesteden? Start vandaag met deze ongekende krachtpatser

Email Marketing inzetten is, net als SEO Marketing & Social Media Adverteren, een belangrijke stap binnen je online marketing strategie.

Dus wil je vandaag nog starten met de inzet van email marketing? Neem vrijblijvend contact met ons op en dan zetten we graag onze strijdkracht in!

Contact

Emmeloord

Botterstraat 11
8301 BP Emmeloord

ma t/m vr 09:00 – 17:00

×
WAAR KUNNEN WE JE MEE HELPEN?

Stuur mij een berichtje via Whatsapp en dan help ik je graag verder.

×