SEO Emmeloord

Gegarandeerd op de eerste pagina van Google

SEO Emmeloord: jouw website bovenaan in de zoekresultaten van Google

SEO (Zoekmachine Optimalisatie) Emmeloord is een vorm van Online Marketing dat ervoor zorgt dat je website hoger in Google scoort. Een website is tegenwoordig onmisbaar voor elke onderneming; het is het online visitekaartje van je bedrijf waarmee potentiële klanten je kunnen vinden en bereiken. Je kan namelijk nog zo’n mooie website hebben, maar als niemand deze kan vinden heb je er natuurlijk nog geen reet aan.

Maar hoe kun je ervoor zorgen dat je website bovenaan in de zoekresultaten van Google verschijnt? En dat die prachtige website van je ook is een keer bezocht wordt door iemand anders dan je familie, vrienden of collega’s? Dat kan door middel van Search Engine Optimization (SEO)!

Met de juiste kennis en een gezonde dosis strijdkracht behalen wij sterke topposities voor jouw website. Sterker nog, wij garanderen jou posities op de eerste pagina van Google!

Weet je niet wat SEO of Zoekmachine Optimalisatie is? Geen probleem, we leggen je het hieronder uit!

Inhoudsopgave

Wat is SEO?

Aangezien het voor elke onderneming ondenkbaar is om geen eigen website te hebben, bestaan er tegenwoordig miljoenen websites. Om te bepalen welke website op welke positie verschijnt in de zoekresultaten, houdt Google rekening met een sh*tload aan criteria. Je website aanpassen aan die criteria en dus verbeteren (optimaliseren) voor de zoekmachines, noemen we Zoekmachine Optimalisatie of SEO.

Maar wat zijn die criteria dan? Nou, er zijn heel veel criteria waarop Google zich baseert om websites bepaalde posities te geven in de zoekresultaten. Niet alle criteria zijn bekend, maar belangrijke criteria die we wel kennen zijn: de snelheid van je website, de relevantie en autoriteit van je website, kwalitatieve content, SEO teksten, de aanwezigheid van zoektermen op je website en de mobielvriendelijkheid van je website.

Hoger in Google komen? Zo pakken wij het aan:

1. Technische voorbereiding

Wij verbeteren jouw website op technische aspecten voor Google. Laadtijd, logische structuur en de veiligheid hebben grote invloed op de ranking in de zoekmachine.

2. Zoekwoorden onderzoek

Welke zoektermen typt jouw klant in? En met welke zoekintentie gebeurt dat? Wij onderzoeken dit grondig en selecteren de beste zoekwoorden om mee te werken.

3. SEO teksten

SEO teksten schrijven is een onmisbare voorwaarde voor een goede organische vindbaarheid. Wij schrijven krachtige webpagina's op basis van relevante zoekwoorden.

4. Linkbuilding

Met de inzet van linkbuilding vergroten wij de autoriteit van je website binnen Google. Hoe? Door andere relevante websites door te laten linken naar jouw website.

De voordelen van SEO

SEO heeft heel wat voordelen, door SEO verschijnt jouw website namelijk hoger in de landelijke of lokale zoekresultaten (zoals SEO in Emmeloord en omgeving). Waardoor je meer potentiële klanten en bezoekers aantrekt, je website en bedrijf betrouwbaarder overkomen en je online aanwezigheid en naamsbekendheid versterkt wordt. Hieronder gaan we hier dieper op in!

Sterkere online aanwezigheid en grotere naamsbekendheid

Verschijnt jouw website door SEO bovenaan in de zoekresultaten? Dan is je website beter vindbaar voor bezoekers en (potentiële) klanten, en wordt de naam van je website en bedrijf vaak gezien. SEO leidt dus ook tot een grotere naamsbekendheid en sterkere online aanwezigheid.

Vertrouwen door SEO

Hoe hoger je website verschijnt, hoe betrouwbaarder deze lijkt voor de bezoeker. De meeste mensen vinden websites die bovenaan op de eerste pagina van de zoekresultaten verschijnen namelijk veel betrouwbaarder dan websites die op de 2e en de volgende pagina’s van de zoekresultaten verschijnen. En om heel eerlijk te zijn gaan de meeste mensen (dus ook jij) niet eens naar de 2e pagina in de zoekresultaten van Google!

Meer aankopen of leads door SEO marketing

Hoe hoger je website verschijnt in de zoekresultaten, hoe meer bezoekers de website zal hebben en dus hoe hoger de kans op een aankoop of lead.

De nadelen van SEO

Naast de voordelen van SEO heeft SEO ook een aantal nadelen. Zo is SEO enorm tijdrovend, is het resultaat ervan niet meteen zichtbaar, moet je scherp blijven op je concurrentie en vereist SEO ontzettend veel kennis. Daarom is het verstandig om SEO uit te besteden aan een SEO specialist.

SEO vraagt veel tijd en moeite

SEO is vaak een lastige klus, het vraagt namelijk veel tijd en moeite. Je website kan namelijk niet zomaar van de ene op de andere dag bovenaan in de zoekresultaten verschijnen.

Het resultaat van SEO is niet meteen zichtbaar

De resultaten van SEO zijn niet meteen zichtbaar. Het kan namelijk maanden duren voordat je de eerste resultaten van SEO merkt, zeker als je actief bent in een sector of markt met een hoge concurrentie.

SEO vereist specialistische kennis

SEO vereist de nodige kennis en een juiste aanpak. Sommige mensen hebben deze kennis, anderen schakelen een marketing bureau in. Dit bureau beschikt namelijk over specialisten die elke dag bezig zijn met SEO en dit dus succesvol kunnen uitvoeren.

Waarom SEO uitbesteden in Emmeloord?

Wil jij genieten van de vele voordelen van SEO, zonder de nadelen ervan te moeten ervaren? En wil je dit het liefst doen met een SEO bureau in Emmeloord of omgeving? Schakel ons dan in om je SEO uit te besteden! SEO is namelijk niet eenvoudig en vereist een specialistische aanpak. Zelf met SEO gaan zitten prutsen zonder daar de nodige kennis van te hebben, zal daarom vaak een verspilling van je moeite en tijd zijn.

Merkstrijders uit Emmeloord werkt met transparante SEO Strijdpakketten, zodat je precies weet waar je aan toe bent.

SEO bureau in Emmeloord en omgeving

Merkstrijders strijdt als SEO bureau voor klanten door heel Nederland. Vanwege de vestigingslocatie in Emmeloord (Flevoland) zijn wij met Zoekmachine Optimalisatie voornamelijk actief in de regio’s Almere, Emmeloord, Heerenveen, Kampen, Lelystad en Zwolle.

SEO Strijdpakketten

Met welk pakket ga jij de strijd aan?

Startende SEO strijder

500 Per maand
 • Standaard inbegrepen:
 • Opstart & intake
 • Zoekwoordenonderzoek
 • 6 SEO teksten
 • Basis linkbuildingstrategie
  (voor zoekwoorden met lage concurrentie)
 • Google Analytics
 • Google My Business
 • Google Search Console
 • Technische SEO
 • Maandelijkse rapportage

Gevorderde SEO strijder

2.000 Per maand
 • Standaard inbegrepen:
 • Opstart & intake
 • Zoekwoordenonderzoek
 • 18 SEO teksten
 • Gevorderde linkbuildingstrategie
  (voor zoekwoorden met gemiddelde concurrentie)
 • Google Analytics
 • Google My Business
 • Google Search Console
 • Technische SEO
 • Maandelijkse rapportage
Meest gekozen

Ultieme SEO strijder

5.000 Per maand
 • Standaard inbegrepen:
 • Opstart & intake
 • Zoekwoordenonderzoek
 • 36 SEO teksten
 • Ultieme linkbuildingstrategie
  (voor zoekwoorden met hoge concurrentie)
 • Google Analytics
 • Google My Business
 • Google Search Console
 • Technische SEO
 • Maandelijkse rapportage

Liever een strijdpakket op maat?

Heb je wensen die niet helemaal passen in één van deze pakketten? Geen probleem! Dan bespreken we samen je wensen en de mogelijkheden.

Waarom SEO pakketten?

Bij Merkstrijders zijn wij er voor ondernemers die met ons verder willen strijden voor hun succes. Wij geloven er namelijk in dat succes een proces is dat continu blijft vragen om aandacht, verbeteringen en aanpassingen.

Daarom werken wij met SEO pakketten in abonnementsvorm. De SEO pakketten hebben een minimale looptijd van 6 maanden. SEO heeft namelijk een lange tijd nodig voordat de inspanningen meetbaar en zichtbaar zijn.

Bovendien is ook het voordeel dat wij continu aanpassingen en verbeteringen kan uitvoeren, jij geen onverwachte kosten krijgt en vooraf geen grote investering hoeft te doen.

Heb je wensen die niet helemaal passen in één van de SEO pakketten? Geen probleem! Dan maken we samen voor jou een pakket op maat.

Betaal je liever alles in één keer zonder abonnement? Dan is dat uiteraard geen probleem!

Exclusief btw. De pakketten worden voornamelijk aan bedrijven en zelfstandigen verkocht. De prijzen van de abonnementen worden daarom exclusief btw weergegeven

De minimale looptijd van een SEO pakket is 6 maanden. Dit komt omdat SEO een lange termijn strategie is en de bijhorende linkbuildingstrategie verspreid wordt uitgezet over deze maanden.

Dan stopt deze automatisch en bespreken we de mogelijke vervolgstappen.

Ja, het is mogelijk om vooraf alles in één keer te betalen.

Alles voor succesvolle SEO in Emmeloord

Betere vindbaarheid

Met behulp van een aantal SEO technieken zorgen wij ervoor dat je beter vindbaar wordt.

Hogere conversieratio

SEO verhoogt de conversieratio omdat mensen al actief op zoek zijn naar jou product/dienst.

Kwaliteit en kwantiteit

SEO zorgt ervoor dat de kwaliteit en kwantiteit van websitebezoekers wordt verhoogd.

Maandelijkse rapportage

Wij leveren iedere maand een rapportage om je op de hoogte te houden van de resultaten.

Landingspagina's

Om hoog te ranken op meerdere zoektermen maken we specifieke landingspagina’s.

Zoekterm onderzoek

We doen grondig onderzoek naar relevante zoektermen en koppelen dit aan de content van je website.

Merkstrijders: het SEO marketing bureau in Emmeloord

Wanneer je SEO gaat uitbesteden, moet je uiteraard eerst zoeken naar een professioneel SEO bureau waar je vertrouwen in hebt. Merkstrijders is een professioneel SEO bureau in Emmeloord (Noordoostpolder, Flevoland). Wij verzogen je SEO namelijk van a tot z en strijden ervoor om jouw website bovenaan in de zoekresultaten van Google te krijgen!

Wij zijn zo overtuigd van onze werkwijze, dat wij zelfs durven te garanderen dat jij op de eerste pagina van Google vindbaar wordt op relevante zoekwoorden.

Naast SEO in Emmeloord kunnen we je ook helpen met andere onderdelen van online marketing, zoals het adverteren op Social Media of de inzet van Email Marketing. Heb je het idee dat je een nieuwe website wilt laten maken, of wil je je logo en huisstijl vernieuwen? Ook daar kunnen we je mee helpen!

Contact

Emmeloord

Botterstraat 11
8301 BP Emmeloord

ma t/m vr 09:00 – 17:00