Online marketing bureau Emmeloord

Online groeikracht voor jouw bedrijf

Merkstrijders: het online marketing bureau in Emmeloord

Tegenwoordig gebruikt iedereen internet, of je nou jong of oud bent. Het internet zit volledig in ons leven verwikkeld en we kunnen eigenlijk niet meer zonder. Daarom is het belangrijk dat ook bedrijven online marketing in Emmeloord actief inzetten. Want, net zoals bij offline marketing, kun je met online marketing meer klanten aantrekken, meer verkopen en je naamsbekendheid vergroten. Kortom: met online marketing kun je jouw bedrijf echt flink laten groeien!

Inhoudsopgave

Wat is online marketing?

Online marketing is eigenlijk gewoon marketing, maar dan online. Je gaat je bedrijf of product dus online promoten om meer (potentiële) klanten aan te trekken, je naamsbekendheid te vergroten en meer leads en aankopen te genereren.

Dit kun je op ontzettend veel manieren doen. Bij Merkstrijders focussen wij ons op de 3 belangrijkste pijlers binnen online marketing, namelijk: SEO Marketing, Social Media Advertising en Email Marketing.

Online marketing diensten

SEO Marketing (Google marketing)

SEO Marketing zorgt dat jouw website organisch (zonder advertenties) op relevante zoektermen in Google scoort. Bijna elke zoektocht van een potentiële klant start in Google en ook jij moet daar prominent aanwezig zijn.

Vanaf €500 per maand

Social Media Adverteren

Veel van jouw potentiële klanten zijn al te vinden op Social Media. Adverteren op deze kanalen is de perfecte manier om het beste uit je budget te halen. Target supergericht op demografie, geografie en interesses van jouw doelgroep.

Vanaf €500 per maand

Email marketing & automation

E-mail is een krachtig en effectief marketingmiddel en hierin investeren is daarom zeker de moeite waard. Zet jij e-mailmarketing op de juiste manier in? Dan bind je je (potentiële) klanten en verhoog je tegelijkertijd je omzet.

Vanaf €300 per maand

Waarom online marketing inzetten voor jouw bedrijf?

Groot online bereik

Het bereik van online marketing is enorm groot. In deze tijd is vrijwel iedereen online en dus ook de doelgroep die jij wilt bereiken. Hierbij komt ook nog kijken dat je effectief online je doelgroep kunt targeten, zodat je alleen consumenten bereikt die geïnteresseerd zijn in je producten of diensten.

Relatief goedkoop

Online marketing kost aanzienlijk minder dan traditionele marketing. Geen dure tv-, kranten- of radioadvertenties die duizenden euro's kosten. Online zijn de meeste marketinginspanningen zelfs gratis zelf te doen, zoals het gebruik van Social Media, het schrijven van blogs, de inzet van SEO of het gebruiken van e-mailmarketing.

Persoonlijke communicatie

Als je online iets verkoopt kun je je campagnes personaliseren op de mensen die geïnteresseerd zijn in je product of dienst, dit zorgt voor betere conversies. Je kunt potentiële klanten volgen op basis van websitebezoek, aankoopgeschiedenis, persoonlijke voorkeuren of gericht een aanbieding doen.

Meetbare resultaten

Een groot voordeel van online marketing is dat het goed meetbaar is. Hierdoor kun je op elk moment exact monitoren en analyseren wat de effectiviteit is van je website of campagne. Op basis van al deze informatie kan bijvoorbeeld de campagne worden verfijnd en kunnen de budgetten worden bijgesteld.

Online marketing in Emmeloord uitbesteden: is dat een goed idee?

Wil je gegarandeerd online succes behalen en veel nieuwe klanten aantrekken, zonder veel tijd en moeite kwijt te zijn? Dan is online marketing uitbesteden zeker een goed idee. Online marketing vereist namelijk de nodige kennis. Als je zelf aan online marketing begint, zal je eerst diep in de materie moeten duiken. En dan is het nog maar de vraag of je dan je geïnvesteerde tijd en geld om kan zetten in écht rendement.

Wanneer je internet marketing uitbesteedt aan een ervaren internet marketing bureau, zullen je campagnes echter succesvol zijn en elke geïnvesteerde euro waard blijken. Doordat een specialist elke dag bezig is met online marketing, heeft deze namelijk de nodige expertise om ook jouw online marketing succesvol uit te voeren.

Daarnaast beschikt zo’n expert ook over de nodige marketingtools, denk maar aan: analyse tools voor Google, SEO tools, website software, email software en nog veel meer. Deze tools zijn duur voor kleine en middelgrote ondernemingen, waardoor de kosten flink kunnen oplopen. Vervolgens moet je ook goed weten hoe je met deze tools om moet gaan om de juiste keuzes te maken in je online marketing strategie. Ook daarom is slim om een internet marketing bureau in te schakelen.

Kortom: online marketing uitbesteden aan een professioneel online marketing bureau is vaak de snelste en kosten efficiëntste optie!

Online marketing bureau in Emmeloord en omgeving

Merkstrijders strijd als online marketing bureau voor klanten door heel Nederland. Vanwege de vestigingslocatie in Emmeloord (Flevoland) zijn wij met online marketing voornamelijk actief in de regio’s Almere, Emmeloord, Heerenveen, Kampen, Lelystad en Zwolle.

SEO Emmeloord

Wil je hoger scoren in Google? Met SEO Marketing (Search Engine Optimization) ben je beter vindbaar in de zoekresultaten van Google zonder advertentiekosten, krijg je meer online bekendheid en trek je bezoekers aan die écht interesse hebben in jouw product of dienst.
 
Je website kan namelijk nog zo mooi zijn, maar als die niet gevonden wordt, heb je er natuurlijk geen ene reet aan. Met de juiste kennis en een gezonde dosis strijdkracht behalen wij sterke topposities voor jouw website. Sterker nog, wij garanderen jou zelfs posities op de eerste pagina van Google!
 
Het resultaat van SEO Marketing laat vaak even op zich wachten, maar je krijgt er een langdurig effect voor terug. Namelijk: meer relevante bezoekers én conversies. Bovendien is het een budgetvriendelijk specialisme: je bereikt onbetaalde topposities die relevant zijn voor de zoekintentie van jouw doelgroep(en).

Social Media Adverteren

Het Adverteren op Social Media is tegenwoordig niet meer weg te denken bij Online Marketing. Wat voor product of dienst je ook aanbiedt, je doelgroep is zeer waarschijnlijk al actief op Facebook of Instagram. Daarom is het adverteren op Facebook of Instagram super interessant!
 
Met campagnes op social media halen wij het beste uit je advertentiebudget. Wij maken campagnes die opvallen in de menigte en targetten deze supergericht op de demografie, geografie en interesses van jouw doelgroep(en). En die data gebruiken we vervolgens weer om soortgelijke mensen te vinden en je bereik steeds verder uit te bouwen. Ook schroeven we met zogeheten retargetcampagnes jouw conversiepercentage nog verder omhoog.

Email Marketing

Email Marketing is een vorm van direct marketing waarbij je (potentiële) klanten direct benadert door middel van een e-mail. Het doel hiervan is om klanten te werven, te kennen en te overtuigen en werkt daarnaast ook goed voor het onderhouden van contact.
 
E-mail wordt erg onderschat want het is een krachtig en effectief marketingmiddel! Zet jij e-mailmarketing op de juiste manier in? Dan bind je je (potentiële) klanten en verhoog je tegelijkertijd je omzet. En zeg nu zelf: wat is er mooier dan meer omzet halen uit je huidige, tevreden klandizie?

Merkstrijders: wij verzogen jouw online marketing in Emmeloord

Dus, ben jij op zoek naar een professioneel online marketing bureau in Emmeloord dat die lastige taak genaamd ‘internet marketing’ kan overnemen? Zoek dan niet verder, Merkstrijders is namelijk zo’n professioneel online marketing bureau! Wij zijn elke dag met online marketing bezig. Hierdoor hebben we dus de nodige ervaring en kennis om ook jouw online marketing campagnes succesvol te volbrengen. Wij verzogen jouw online marketing namelijk van a tot z. Zo kun jij je focussen op wat je het best en het liefst doet: ondernemen.

Ligt jouw onderneming niet in Emmeloord of omgeving? Dat is geen probleem, ook jou kunnen we helpen bij het behalen van online succes!

Contact

Emmeloord

Botterstraat 11
8301 BP Emmeloord

ma t/m vr 09:00 – 17:00

×
WAAR KUNNEN WE JE MEE HELPEN?

Stuur mij een berichtje via Whatsapp en dan help ik je graag verder.

×