Wij zijn Merkstrijders

Strijders voor het succes van jouw merk

Over ons

Wij zijn Merkstrijders, het uit de Polderklei getrokken Full Service Marketingbureau dat strijdt voor jouw succes. Wij zijn geen ‘ja en amen’ marketingbureau, maar vakidioten met een ongezouten mening. Wij zijn strijders, die tot het uiterste gaan voor het succes van jouw merk. Daarom zijn wij ‘Merkstrijders’. Wij zijn denkers, maar nog meer doeners. Dagelijks bezig met het ontwikkelen van sterke merken, conversiegerichte campagnes, krachtige websites en creatieve online en offline communicatie-uitingen.

Wij geloven in merken met smoelwerken

We zitten vol passie, disruptieve ideeën en innovatieve strategieën. We zijn ervan overtuigd dat de enige manier om op te vallen is door een merk te hebben met een smoelwerk, jouw smoelwerk. Daar komen wij in beeld! Of het nu gaat om het ontwikkelen van een merkidentiteit met een eigen karakter, bouwen van een website die er niet alleen fantastisch uitziet, maar ook converteert, of het bedenken van een campagne die jouw doelgroep aanzet tot actie, wij zijn er klaar voor.

Wij nemen jouw succes persoonlijk

Bij Merkstrijders nemen we jouw succes persoonlijk en zorgen we ervoor dat elk project tot in de puntjes is uitgevoerd. We werken net zo hard aan jouw bedrijf als jijzelf. Bij ons ben je geen klant, maar een partner. Wij geloven in langdurige relaties en werken samen met jou om jouw merk naar het volgende niveau te tillen.

Wij gaan tot het uiterste

Onze aanpak is simpel: we laten jouw merk groeien en doen er alles aan om te strijden voor jouw succes. Wij zijn niet bang om tegen de stroom in te gaan en risico’s te nemen om ervoor te zorgen dat jouw merk opvalt. We zetten onze creativiteit in om jouw merk te onderscheiden van de concurrentie. Onze strategieën zijn gericht op het bereiken van resultaat.

Bepaal je eigen strijdpakket

We werken transparant, efficiënt en resultaatgericht. Wij hebben een hekel aan uurtje-factuurtje mentaliteiten en verborgen prijzen achter vervelende offerteformulieren. Daarom werken wij met duidelijk samengestelde strijdpakketten. Of het nu gaat om een logo, website of social media campagne. Bij ons weet je precies wat je krijgt en kun je zelf bepalen met welk pakket je de strijd wilt aangaan.

Klaar om te strijden voor jouw succes?

We zijn gevestigd in Emmeloord, maar strijden voor klanten door heel Nederland. We werken met bedrijven in alle sectoren, van eenmanszaken tot grote bedrijven en alles daar tussenin. Onze ervaring is breed en onze aanpak is op maat gemaakt.

Dus, wil je de strijdkracht van Merkstrijders inzetten om te strijden voor het succes van jouw merk? En ben je niet vies van ongezouten meningen? Dan gaan we graag met jou de strijd aan!

Contact

Emmeloord

Botterstraat 11
8301 BP Emmeloord

ma t/m vr 09:00 – 17:00

×
WAAR KUNNEN WE JE MEE HELPEN?

Stuur mij een berichtje via Whatsapp en dan help ik je graag verder.

×