Custom Preloader Icon

Website laten maken in Emmeloord

Een krachtige website voor jouw bedrijf

Merkstrijders: jouw adres voor het laten maken van een website of webshop in Emmeloord

Iedereen is tegenwoordig online actief, daarom is een eigen website voor elke onderneming simpelweg een must. Een website is namelijk jouw online visitekaartje waarmee je nieuwe klanten kunt aantrekken en bereiken. Wil jij een website of webshop laten maken in Emmeloord en zoek je daar een professionele websitebouwer voor? Dan help ik van Merkstrijders je graag verder!

Jouw website representeert jouw onderneming. Daarom is het belangrijk om een mooie en bovenal functionele website te laten maken waar je trots bent. Op deze manier kun je nieuwe klanten aantrekken, je naamsbekendheid vergoten, en je (potentiële) klanten een zo goed mogelijke eerste indruk geven. En zoals je weet is die eerste indruk maar één keer mogelijk en daarom zéér belangrijk!

Inhoudsopgave

Websites die Merkstrijders eerder heeft gemaakt

Werkwijze

1. Gesprek

Jij vertelt en ik denk mee.

2. Voorstel

Een duidelijk voorstel zodat je precies weet waar je aan toe bent.

3. Opstart

Ik verzamel je teksten, beelden en andere aanwezige content.

4. Ontwerp

Ik ontwerp en ontwikkel een website op basis van jouw wensen.

5. Feedback

Ik zorg ervoor dat je website helemaal aansluit bij jouw wensen.

6. Live gaan

Als alles akkoord is en je bent helemaal tevreden, knal ik de website online!

Waarom is een website een must-have voor elke onderneming? (Dus ook in Emmeloord)

Er zijn ontelbaar veel redenen waarom je als bedrijf of onderneming een eigen website moet hebben, hieronder hebben we de belangrijkste op een rijtje gezet:

Meer (potentiële) klanten aantrekken

Door middel van een website kun je veel meer klanten aantrekken. Als je geen website hebt, loop je dus heel wat klanten mis.

Van overal ter wereld bereikbaar

Heb je een website voor je onderneming? Dan kunnen (potentiële) klanten, je onderneming van overal ter wereld bereiken.

24/7 dienstverlening

Een website is niet alleen voor nieuwe klanten handig, een website biedt namelijk ook heel wat voordelen aan je huidige klanten. Door middel van een website kunnen zij je onderneming namelijk van overal ter wereld 24/7 bereiken en eventueel aankopen plaatsen. En dat zonder dat jij ook maar iets hoeft te doen!

Een goede eerste indruk is goud waard

De eerste indruk is cruciaal, dat is voor bedrijven niet anders. Klanten vormen binnen een paar seconden al een beeld van je onderneming. Heb je een website die er onprofessioneel uitziet? Dan zullen je klanten denken dat ook jouw onderneming onprofessioneel is. Heb je helemaal geen website laten maken in Emmeloord? Dan gaat die eerste indruk al helemaal niet goed zijn, websites creëren namelijk vaak vertrouwen bij klanten.

Het visitekaartje van je bedrijf

Mensen die je website bezoeken, kennen jou en je onderneming meestal niet. Je moet hun vertrouwen dus nog winnen. Door een professionele website te laten maken, kun je dit vertrouwen creëren. Op die professionele website kun je ook reviews van je vorige klanten en eventueel je portfolio showen. Kijk maar eens naar mijn portfolio op deze pagina, wekt dat geen vertrouwen?

Wat kost het om een website of webshop te laten maken in Emmeloord?

Nu weet je al waarom een website laten maken in Emmeloord zo belangrijk is. Maar hoeveel kost zo’n website of webshop eigenlijk? Nou, veel andere website bureaus zijn hier nogal vaag in achter verborgen contact- of offerteformulieren. Maar bij Merkstrijders communiceer ik dit duidelijk vooraf in kant-en-klare website pakketten. Zo kun jij een website of webshop laten maken voor het budget dat bij jou past en hoeft een website geen onverwachts fortuin te kosten.

Bij Merkstrijders kun je al voor 1.000 euro een professionele wordpress website laten maken. Naast het ontwerp en de ontwikkeling krijg je standaard ook nog een gemakkelijk CMS-software, SSL certificaat en Google Analytics. Heb je meer wensen? Dan kun je ook mijn andere pakketten bekijken, of een pakket op maat aanvragen!

Merkstrijders: Creatief bureau voor websites in Emmeloord en omgeving

Merkstrijders is voor het laten maken van een nieuwe website in principe actief door heel Nederland. Echter vanwege de vestigingslocatie in Emmeloord (Flevoland) ben ik voornamelijk actief in de regio’s Almere, Dronten, Emmeloord, Joure, Kampen, Lelystad, Meppel, Steenwijk, Swifterbant, Urk, Wolvega en Zwolle.

Website & webshop Strijdpakketten

Met welk pakket ga jij de strijd aan?

Startende website strijder

1.000 Webshop = €1.500
 • Standaard inbegrepen:
 • Template ontwerp
 • Geheel in eigen branding
 • 1 pagina
 • 1 contactformulier
 • Google analytics
 • Makkelijk CMS
 • SSL certificaat

Gevorderde website strijder

2.500 Webshop = €4.500
 • Standaard inbegrepen:
 • Starter pakket
 • +
 • Uniek ontwerp
 • 4 pagina's
 • Contact- & offerteformulieren
 • Conversiegericht
 • Sliders & pop-ups
Meest gekozen

Ultieme website strijder

5.000 Webshop = €8.000
 • Standaard inbegrepen:
 • Gevorderd pakket
 • +
 • 8 pagina's
 • Bewegende elementen
 • Meerdere talen mogelijk
 • Extra functionaliteiten
 • Webtekstcontrole

Liever een strijdpakket op maat?

Heb je wensen die niet helemaal passen in één van deze pakketten? Geen probleem! Dan bespreken we samen je wensen en de mogelijkheden.

Waarom website pakketten?

Bij Merkstrijders werk ik met van te voren duidelijk gecommuniceerde Website pakketten. Zo weet jij precies wat ik voor jou kan doen en waar je aan toe bent.

De pakketten zijn zo compleet mogelijk samengesteld. Mocht je toch bepaalde wensen hebben die niet helemaal passen in één van deze pakketten, dan is dat uiteraard geen probleem! We maken dan samen voor jou een pakket op maat dat helemaal aansluit bij jouw wensen.

Heb je een aantal vragen over het laten maken van een website of webshop in Emmeloord? Wellicht worden deze al beantwoord in de veelgestelde vragen. Mocht dat niet het geval zijn, dan beantwoord ik je vraag graag persoonlijk via het contactformulier.

Exclusief btw. De pakketten worden voornamelijk aan bedrijven en zelfstandigen verkocht. De prijzen van de pakketten worden daarom exclusief btw weergegeven

Nee. De prijzen zijn alleen inclusief plug-ins die gratis beschikbaar zijn. Ik zal nooit zelf een betaalde plug-in voor je aanschaffen zonder het van te voren te overleggen.

De kosten om een webshop te laten maken staan onder de prijs van een website vermeld bij de samengestelde pakketten op deze pagina.

Als je wilt dat ik snelle hosting, veilige domeinnamen en onbeperkt eigen e-mailadressen voor je regel, dan kan dat.

Kosten hiervan zijn €20,- per maand en hebben een minimale looptijd van 12 maanden (wordt automatisch verlengd).

Het zorgvuldig bijhouden van onderhoud, updates & back-ups is van groot belang. Een website die namelijk niet wordt geüpdatet of geback-upt loopt het risico op online aanvallen en onherstelbare schade.

Kosten voor onderhoud, updates & back-ups zijn €50,- per maand (maandelijks opzegbaar).

Alles voor een succesvolle website in Emmeloord

Eenvoudig CMS

Dankzij het makkelijk te gebruiken CMS kun je envoudig aanpassingen maken aan je website.

Functioneel design

Jouw nieuwe site komt er niet alleen mooi uit te zien, maar bezoekers kunnen er ook makkelijk door navigeren.

Zoekmachine vriendelijk

Met een snelle laadtijd, logische structuur en een veilige verbinding zorg ik ervoor dat je site zoekmachine (Google) vriendelijk zal zijn.

Statistieken

Met Google Analytics kun je altijd en overal gemakkelijk de statistieken en prestaties bekijken en analyseren.

Snelle hosting

Als je wilt verzorg ik ook de hosting en profiteer je onder andere van goede prijzen, snelle hosting en eigen e-mail.

SSL-certificaat

Met een SSL certificaat is je website veilig voor bezoekers en hun gegevens. Zo zorg je voor extra online vertrouwen.

Waarom Merkstrijders voor het laten maken van een professionele website in Emmeloord?

Misschien stel je jezelf de volgende vraag: “waarom zou ik Merkstrijders kiezen voor het laten maken van een website in Emmeloord?”. Nou, omdat ik (Tim) al jarenlang professionele websites maak in de omgeving van Emmeloord. Daarom kan ik websites ontwikkelen met een functioneel design en een aantrekkelijk uiterlijk!

Daarnaast kan ik je ook helpen met andere diensten die je helpen om een succesvol bedrijf of merk uit te bouwen, denk hierbij bijvoorbeeld aan: logo ontwerp, online marketing en SEO. Al dit doe ik, in tegenstelling tot veel bureaus, voor een betaalbare en duidelijk vooraf gecommuniceerde prijs. Ook hecht ik veel waarde aan jouw succes; ik ben pas tevreden als jij dat ook bent!

Kortom: wie kiest voor Merkstrijders, kiest voor strijdkracht en een eerlijke prijs!

Contact

Emmeloord

Botterstraat 11
8301 BP Emmeloord

ma t/m vr 09:00 – 17:00