Logo laten ontwerpen in Emmeloord

Een krachtige identiteit met een onderscheidend logo

Merkstrijders: een uniek en onderscheidend logo laten ontwerpen in Emmeloord

Wil je een bedrijf, campagne, product of project opstarten en heb je hiervoor een uniek en professioneel logo nodig? Laat dan je logo ontwerpen in Emmeloord (Noordoostpolder, Flevoland) door Merkstrijders! Elk bedrijf of project heeft behoefte aan een logo dat communiceert, inspireert, onderscheidt, en vooral converteert. Design met een smoelwerk, jouw smoelwerk. Bij Merkstrijders verzorgen wij dit logo en andere uitingen van a tot z!

Een goede huisstijl bestaat naast je logo ook uit je drukwerk, social media templates, kleurgebruik, typografie en vorm. Ook over deze zaken moet goed nagedacht worden om het best mogelijke resultaat te behalen. Door je logo en huisstijl bij ons te laten ontwerpen, maak jij de best mogelijke eerste indruk bij jouw (potentiële) klant.

Inhoudsopgave

Logo's die Merkstrijders eerder heeft ontworpen

Hoe wij jouw logo & huisstijl ontwerpen

1. Strategie & oriëntatie

Wij moeten precies weten wat jouw merk moet uitdragen. Wat is de identiteit en wat maakt jouw bedrijf uniek? Dat is het vertrekpunt en rode draad door het proces.

2. Ontwerp

Zodra de strategie bekend is kunnen we beginnen met het ontwerp. Aan de hand van de briefing maken we een uniek logo dat jouw identiteit helder vertaald.

3. Implementatie

Zodra de ontwerpfase is afgerond vertalen we de visuele identiteit naar middelen zoals drukwerk en digitale media die je inzet om je klant te verleiden.

4. Huisstijl handboek

Een huisstijl handboek zorgt ervoor dat je je logo en huisstijl in de praktijk goed en consistent doorvoert. Hierin vind je informatie over het juiste gebruik van je logo, typografie, kleuren en andere middelen.

Waarom is een professioneel logo laten maken zo belangrijk?

Je hebt waarschijnlijk al vaker gehoord dat een professioneel logo laten ontwerpen zeer belangrijk is. En dat is niet zonder reden. Maar waarom is een professioneel logo laten maken zo belangrijk? Dat komt doordat klanten aan de hand van je logo een eerste indruk van je bedrijf of project creëren, een logo voor herkenbaarheid zorgt en een professioneel bedrijfslogo je conversie kan verhogen. Hieronder gaan we hier dieper op in!

De eerste indruk

Je logo is het eerste dat je potentiële klanten zien van jou, je bedrijf of je project. Aan de hand van je logo creëren je potentiële klanten dus hun eerste indruk. Heb je een professioneel logo laten maken? Dan zullen je potentiële klanten de indruk krijgen dat jij, je bedrijf of je project ook professioneel is. Dat is wat je wilt bereiken, het omgekeerde wil je ten alle kosten vermijden. Het is dus belangrijk om te investeren in een professioneel logo. Dit kan bij Merkstrijders, wij ontwerpen namelijk voor jou een professioneel en uniek logo in Emmeloord!

Je herkenbaarheid

Een goed logo is vaak door zijn eenvoud gemakkelijk te herkennen, waardoor je klant het meteen associeert met je zaak of project. Het logo van Apple is een goed voorbeeld van een herkenbaar logo; (bijna) iedereen associeert de appel waar een stuk uitgebeten is meteen met het bedrijf. Zelfs zonder dat de merknaam “Apple” erbij vermeld staat.

Betere conversie

Een goed logo draagt ook bij aan een betere conversie. Naast de kwaliteit van je product of diensten, helpt een logo namelijk met het verkopen. Past je logo bij je product en straalt het de juiste waarden en normen uit die past bij jouw doelgroep? Dan zal je klant sneller geneigd zijn om jouw product te kopen.

Dat is niet zo vreemd. Wanneer je een restaurant moet kiezen doe je namelijk precies hetzelfde. Als je bijvoorbeeld een keuze moet maken tussen 2 restaurants die naast elkaar zitten. Het ene restaurant heeft een ouderwets en vervallen interieur, terwijl het andere restaurant er fris en modern uitziet, dan kies je waarschijnlijk voor het laatste restaurant. Ook al hebben beide restaurants precies dezelfde keuken.

Wat kost het om een professioneel logo te laten ontwerpen in Emmeloord?

Een bedrijfslogo laten maken is van groot belang voor jouw merksucces, dat hebben we ondertussen al vaak genoeg gezegd. Een logo laten ontwerpen hoeft echter geen fortuin te kosten. Bij Merkstrijders kun je namelijk al voor €750 een zeer professioneel, uniek en kwalitatief logo krijgen dat past bij jouw zaak of project. Voor deze prijs krijg het starterspakket: een logo, 1 concept met maximaal 2 kleuren.

Wil je een iets uitgebreider logo ontwerp? Dan is het Gevorderde pakket misschien wel iets voor jou! Dan krijg je een logo met huisstijl ontwerp, 3 concepten, een visitekaartje, een handboek voor je huisstijl, 1 social media template en maar liefst 4 revisies. Kortom: je krijgt de beste prijs-kwaliteitverhouding, daarom is dit pakket ook ons populairste pakket.

Is dit pakket nog niet genoeg? Dan is het Ultieme pakket misschien wel iets voor jou! In dit pakket krijg je een logo met huisstijl ontwerp, 4 uur durende strategische sessie, meerdere kleuren, 6 concepten, social media templates, een handboek voor je huisstijl, drukwerk (zoals visitekaartjes, banners en briefpapier) en onbeperkte revisies!

Heb je wensen die niet helemaal passen in één van deze pakketten? Geen probleem! Dan maken we samen voor jou een pakket op maat.

Creatief marketingbureau voor logo's en huisstijlen in Emmeloord en omgeving

Merkstrijders strijdt als creatief marketingbureau voor klanten door heel Nederland. Vanwege de vestigingslocatie in Emmeloord (Flevoland) ontwerpen we logo’s en huisstijlen voornamelijk in de regio’s Almere, Emmeloord, Heerenveen, Kampen, Lelystad en Zwolle.

Logo ontwerp strijdpakketten

Met welk pakket ga jij de strijd aan?

Startende identiteit strijder

750 Eenmalig
 • Standaard inbegrepen:
 • Logo ontwerp
 • Opstart & intake
 • 1 concept
 • 2 kleuren
 • 1 lettertype
 • 2 revisies

Gevorderde identiteit strijder

1.500 Eenmalig
 • Standaard inbegrepen:
 • Logo & huisstijl ontwerp
 • Opstart & intake
 • 3 concepten
 • Meerdere kleuren
 • Meerdere lettertypen
 • 4 revisies
 • Ontwerp visitekaartje
 • 1 Social Media template
 • Huisstijl handboek
Meest gekozen

Ultieme identiteit strijder

3.000 Eenmalig
 • Standaard inbegrepen:
 • Logo & huisstijl ontwerp
 • Opstart & intake
 • 6 concepten
 • Meerdere kleuren
 • Meerdere lettertypen
 • Onbeperkte revisies
 • Ontwerp visitekaartje, banner en briefpapier
 • 3 Social Media templates
 • Huisstijl handboek
 • 4 uur durende strategische sessie + uitwerking
  (t.w.v. €1.000)

Liever een strijdpakket op maat?

Heb je wensen die niet helemaal passen in één van deze pakketten? Geen probleem! Dan bespreken we samen je wensen en de mogelijkheden.

De kenmerken voor een krachtig logo ontwerp

Eenvoud

Eenvoud is een must. Een eenvoudig logo resulteert in snelle herkenbaarheid bij jouw doelgroep

Opmerkelijk

Jouw logo moet in het achterhoofd van jouw doelgroep blijven hangen. Daarom moet het ontwerp opmerkelijk zijn.

Tijdloos

Een tijdloos ontwerp zorgt voor langdurige herkenning. Zo hoef je je identiteit niet constant te veranderen.

Origineel

Neem geen genoegen met een logo die lijkt op de massa. Jouw logo moet opvallen door originaliteit.

Gebalanceerd

Een logo moet geschikt zijn voor alle doelgroepen. Het moet uitgebalanceerd zijn en de doelgroep boeien.

Functioneel

Een goed logo valt vanuit elk perspectief op en is geschikt voor meerdere formaten en achtergronden.

Waarom je logo in Emmeloord laten maken door Merkstrijders?

Misschien vraag jij je het volgende af: “Waarom zou ik nou Merkstrijders moeten kiezen voor het ontwerpen van mijn logo in Emmeloord?”. Het antwoord op deze vraag is redelijk simpel. Bij Merkstrijders zorgen wij voor een professioneel logo dat past bij je bedrijf: of dat nu modern, klassiek, strak, minimalistisch of speels is, maakt niet uit.

Daarnaast kunnen we je ook helpen met andere onderdelen van jouw marketing in Emmeloord. Bijvoorbeeld met het maken van een website, beter gevonden worden op Google door SEO Marketing en het verbeteren van je Online Marketing zoals het Adverteren op Social Media of de inzet van Email Marketing.

Kortom: wie ervoor kiest om zijn logo door Merkstrijders te laten ontwerpen in Emmeloord, kiest voor een merk met strijdkracht!

×
WAAR KUNNEN WE JE MEE HELPEN?

Stuur mij een berichtje via Whatsapp en dan help ik je graag verder.

×